Уже в продаже

Опрос

Пользуетесь ли вы дисконтной картой "Чудо"?

Да
Нет
Впервые слышу о существовании такого дисконтаСценарий юбилея 30 лет с конкурсами
Сценарии юбилеев, Сценарий юбилея 30 лет, сценарии юбилеев женщине, сценарий юбилея мужчине, сценарий
Сценарий для любого торжества - на свадьбу,юбилей,праздник,песни
Опубликовано: 01.09.2018 Лучшие праздники Волгограда и Волжского Празднование первого дня рождения
Смешной новогодний сценарий для старшеклассников "Плененный Дед Мороз"
Празднование Нового года в старших классах должно быть нетривиальным и прикольным. Ведь ребята, учащиеся
Конкурсы на 8 марта для корпоратива
В женский день 8 марта, кроме традиционных букетов и поздравлений в смс или на открытках, на предприятиях


Si të ëndërroni për të realizuar ëndrrat

 1. Si të ëndërroni për të realizuar ëndrrat
 2. 1. Ne mendojmë për dëshirën
 3. 2. Pse është i rëndësishëm teksti i saktë?
 4. 3. Afati i fundit
 5. 4. Asnjëherë mos ndaloni të besoni!
 6. 5. Mos u thuaj keq mendimeve!
 7. Plani i qartë i veprimit
 8. Jini të moderuar në dëshirat tuaja!
 9. Duke ecur drejt së ardhmes pa nxituar
 10. Mos kini frikë të ëndërroni dhe të vendosni detyrat sfiduese, pasi vetëdijen tuaj dhe këmbëngulja mund të bëjnë të pamundurën!

Mirë se vini miq të dashur! Nëse vendosni të lexoni këtë artikull, kjo do të thotë që tashmë keni një dëshirë të çmuar dhe ndoshta jo një. Ne jemi të gatshëm t'ju ndihmojmë në zbatimin e tyre dhe të jepni disa këshilla praktike.

Duke mësuar se si të ëndërrojnë ëndrrat e vërteta, të gjithë mund ta ndryshojnë jetën e tyre për mirë! Prandaj, në këtë artikull ne kemi përgatitur këshilla më efektive për t'ju ndihmuar.

Si të ëndërroni për të realizuar ëndrrat

Para se të bëni një mënyrë të madhe, për zbatimin e planeve tuaja, duhet të konsideroni me kujdes nëse ky është qëllimi juaj. Mjedisi tenton të ndikojë në pikëpamjet dhe gjykimet e një personi.

Ndoshta si fëmijë, prindërit donin të shihnin ty si mjek ose programues dhe me të vërtetë ëndërrohesh për diçka krejt tjetër.

1. Ne mendojmë për dëshirën

Ne mendojmë për dëshirën

Mendërisht imagjinoni veten si një fëmijë i vogël, do të jetë e lehtë të përqendroheni te dëshira. Është e nevojshme të mbani mend atë që keni ëndërruar aq shumë në fëmijërinë tuaj, që keni dashur të jeni në të ardhmen dhe cilat ide keni admiruar.

Do të jetë gjithashtu efektive të mbyllni sytë dhe të mendoni se cilat mendime nxisin mendjen. Paramendoni se si ata fillojnë të vijnë e vërtetë. Nëse realizimi mendor i këtyre synimeve ju bën të ndiheni rehat dhe të ngrohtë në zemrën tuaj, kjo do të thotë që dëshira zgjidhet, e drejtë!

2. Pse është i rëndësishëm teksti i saktë?

Pse është i rëndësishëm teksti i saktë

Shumë, duke mos ditur se si duhet të ëndërrojnë, të bëjnë ëndrra të vërteta, të bëjnë të njëjtin gabim. Nëse mendoni në abstrakt, nuk do të arrini qëllimin tuaj. Dëshirat specifikat dashuri. Është e nevojshme të artikulohet saktësisht sa të jetë e mundur pikërisht ajo që ju dëshironi.

Për shembull, duke thënë "Unë dua të fitoj shumë" - do të merrni një shumë të madhe parash, megjithatë, nuk do të jetë e mjaftueshme për ju. Është e nevojshme të thuhet sa më saktë që është e mundur sa mijëra dhe në cilën monedhë do të doja të merrja.

Duke folur, "Unë ëndërroj për të udhëtuar" - ju do të udhëtoni në qytete të ndryshme, megjithatë, ju nuk do të vizitoni vendin ose vendin e dëshiruar, pasi që kurrë nuk i keni përmendur ato.

3. Afati i fundit

Afati i fundit

Dëshirat dashuri specifike jo vetëm në formulimin, por edhe në kohë. Ju duhet të mendoni sa më saktë që të jetë e mundur sa kohë duhet për të realizuar ëndrrën tuaj të dashur.

Për shembull, "Dua të mësoj anglisht" është një qëllim abstrakt. Dhe "Unë me siguri do të flas anglisht në një vit", tashmë është formulimi i saktë.

4. Asnjëherë mos ndaloni të besoni!

Asnjëherë mos ndaloni të besoni

Mendimi pozitiv ka një efekt të mirë në modelin e sjelljes njerëzore. Nëse mendoheni mentalisht për të fituar, atëherë në fund dhe fitoni. Besimi është motivuesi kryesor dhe themeli mbi të cilin mbështetet ëndrra.

Në asnjë rast nuk mund të ndalet duke shpresuar për realizimin e besëlidhjes së dëshiruar. Ata që zgjedhin strategjinë e mosbesimit dhe kontrollit janë shumë të gabuara.

Të gjitha dyshimet duhet të hedhen prapa njëherë e përgjithmonë!

5. Mos u thuaj keq mendimeve!

Mos u thuaj keq mendimeve

Grimca negative "jo" mbart një ngarkesë të madhe negative. Nëse thoni vetes: "Unë nuk do ta bëj dot", "Unë jam humbës", "Nuk kam forca të mjaftueshme për të ndryshuar jetën time" - atëherë do të funksionojë.

Sa më shpejt që mendimet e tilla shfaqen në kokën tuaj, ju duhet menjëherë të shpëtoj prej tyre! Më të mirë të të gjitha, zëvendësoni ato me mendime krejtësisht të kundërta.

Plani i qartë i veprimit

Plani i qartë i veprimit

 1. Për të marrë atë që dëshironi, vetëm ëndërrimi nuk është i mjaftueshëm, gjithashtu duhet të bëni diçka për të realizuar planet tuaja. Së pari ju duhet të bëni një listë të saktë të asaj që dëshironi dhe çfarë besoni.
 2. Pastaj zhvilloni një plan të saktë veprimi. Nëse mendoni për atë që duhet bërë dhe në atë mënyrë, atëherë ju me siguri do të keni sukses.
 3. Sapo të jetë hartuar një plan i qartë veprimi, duhet të mësoni t'i ndani detyrat e mëdha në ato të vogla dhe t'i realizoni ato gradualisht.

Për shembull, ju dëshironi të keni forma të përsosur dhe të peshoni kaq shumë një kilogram. Në këtë rast, ju duhet të shpërndani kohë për trajnim dhe të vendosni për të ushqyerit.

Nëse keni fëmijë të vegjël, mund ta lini bashkëshortin (bashkëshortin) ose prindërit tuaj me ta disa herë në javë në mbrëmje. Detyra globale e të ngrënit të drejtë është e lehtë për të thyer në disa të vogla.

Çdo ditë, duke bërë një meny të veçantë, dhe duke u ngjitur me të, ju mund të mësoni veten në dietën e dëshiruar.

Në mënyrë që me siguri veprimet tuaja të çojnë në qëllimin e dëshiruar, ne rekomandojmë t'ju vizitojmë klasa master lirë mbi arritjet!

Jini të moderuar në dëshirat tuaja!

Jini të moderuar në dëshirat tuaja

Për të bërë ëndrrat tuaja të realizohen ju duhet të mësoni se si të ëndërroni saktë. Planifikimi i zbatimit të një numri të madh të qëllimeve në një kohë të shkurtër është një strategji e gabuar. Do të duhet shumë kohë dhe përpjekje për të përmbushur çdo ëndërr.

Nëse zgjidhni së pari 3 detyra jo shumë të komplikuara dhe zbatoni ato, mund të vazhdoni në tjetrën. Çdo herë kur planet tuaja do të vijnë e vërtetë, ju do të filloni të bëheni gjithnjë e më shumë të sigurt dhe përfundimisht të mësoni për të arritur tuajin.

Ëndërruar shumë është gjithashtu e gabuar. Nëse ju llak vëmendjen tuaj në zbatimin e gjithçka që ju dëshironi, atëherë ju nuk do të merrni atë që ju dëshironi. Është e nevojshme të mendoni mentalisht se cilat ndjenja do t'ju shoqërojnë në zbatimin e qëllimit të dashur.

Përqëndrohuni në gjërat më të rëndësishme dhe hiqni gjërat e panevojshme. Duke paguar kohë të mjaftueshme për disa qëllimet kryesore Do të jetë më e lehtë të arrish atë që dëshiron.

Duke ecur drejt së ardhmes pa nxituar

Duke ecur drejt së ardhmes pa nxituar

Ëndrra e duhur është e lehtë për të bërë kështu që ëndrrat të bëhen të vërteta. Shumë të pikëllohen nëse pas një periudhe të shkurtër kohore nuk merrni lakminë. Tejkalimi i një rruge të gjatë në një kohë të shkurtër është shumë e vështirë. Është e nevojshme të ndani rrugën tuaj në disa segmente.

Nëse bëni pak çdo ditë, atëherë në fund ju mund t'i realizoni qëllimet globale. Duke ndarë 30 minuta në ditë për të mësuar një gjuhë të huaj, është e lehtë ta zotëroni atë në përsosmëri në të ardhmen.

Duke qenë të angazhuar çdo ditë për gjysmë ore, mund të keni forma të tendosura në gjashtë muaj.

Shpresojmë që ju do të jeni në gjendje të zbatoni këshillën tonë në praktikë pas leximit të artikullit. Në fund të fundit, pasi të keni mësuar se si të veproni në mënyrë që ëndrra të realizohet, do të jetë më e lehtë të ëndërrosh në mënyrë të duhur dhe efektive .

Ne ju them lamtumirë për ju, të dashur lexues, dhe ne duam të urojmë të gjitha qëllimet tuaja për t'u realizuar!

Mos kini frikë të ëndërroni dhe të vendosni detyrat sfiduese, pasi vetëdijen tuaj dhe këmbëngulja mund të bëjnë të pamundurën!

Nëse keni një mik i cili gjithashtu dëshiron të realizojë qëllimet e tij dhe nuk e di se si ta bëni këtë, ju mund të këshilloni ta lexoni artikullin tonë tek ai në rrjetet sociale.

Ndajeni këtë artikull me një shok:

2. Pse është i rëndësishëm teksti i saktë?
2. Pse është i rëndësishëm teksti i saktë?

Войти

Найти
Контакты

г. Запорожье
пр. Ленина, 170-В, к. 26
Тел.: (061) 270-62-58/59
© 2009 Журнал для родителей «Чудо»